Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Apollo Blue Palace*****

Poloha:
Hotel
se nachází přímo na písečné pláži. Centrum letoviska Faliraki s možnostmi nakupování a nepřeberným množstvím barů a restaurací je vzdáleno cca 500 m.

Ubytování:
Dvoulůžkové pokoje (1A/2A/3A): Komfortně zařízeny. Vana, sprcha, WC, klimatizace, fén, dlažba, satelitní TV, trezor k pronajmutí, chladnička, telefon, konvice pro přípravu kávy a čaje, balkon nebo terasa s výhledem do zahrady. Možnost rezervace pokojů s bočním výhledem na moře (1B/2B/3B).
Dvoulůžkové pokoje (2C/3C): Společný bazén, výhled na moře, jinak stejné vybavení jako dvoulůžkové pokoje (1A/2A /3A).
Junior suite (2D): Nacházejí se v 1. patře, jinak stejné vybavení jako dvoulůžkové pokoje (2C/3C).
Junior suite (2E/3E): Soukromý bazén, jinak stejné vybavení jako dvoulůžkové pokoje (1A/2A/3A).

Vybavení:
Nový luxusní hotel disponuje celkem 150 pokoji na 3 podlažích. Dále přijímací hala s recepcí, 7 výtahů, restaurace s nekuřáckou zónou, a-la-carte restaurace, společenská místnost, společenská místnost s TV, bary, internetový koutek, obchod se suvenýry, obchody, café, kadeřnictví a krytý bazén s mořskou vodou. Ve venkovním areálu naleznete 3 bazény, opalovací terasu s lehátky, slunečníky a ručníky zdarma. Nechybí ani bar. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Samostatný dětský bazén, dětské hřiště a miniklub (od 4 do 12 let).

Sport a zábava:
Stolní tenis, fitness, 2 tenisové kurty s tvrdým povrchem, plážový volejbal. Za poplatek masáže, sauna, parní lázeň, vířivka, biliár. Zábavní program. Živá hudba. Bohatá nabídka města Faliraki.

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.