Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Aquis Marine Resort & Waterpark****

Poloha:
Kvalitní hotelový komplex u pláže (oblázkový vstup do moře, doporučujeme boty do vody), nedaleko letoviska Tigaki (cca 3,5 km), cca 6 km do centra hlavního města, cca 25 km od letiště. Cca 10 min. chůze směr letovisko Tigaki je krásná písčitá pláž s písčitým vstupem do moře, slunečníky a lehátka na této pláži za poplatek na místě.

Ubytování:
Klimatizované pokoje typu suite mají koupelnu/WC, fén, SAT/TV, telefon, lednici, připojení na internet WiFi zdarma s vlastním PC, balkon či terasu. Junior suite mají jednu ložnici s 2lůžkem a další pokoj s maximálně 2 přistýlkami. Některé z nich jsou připravené speciálně pro rodiny s dětmi a mají přistýlky řešené formou palandy. Family suite mají vstupní místnost a 2 oddělené ložnice s možností 3 přistýlek, ubytování maximálně pro 5 dospělých osob.

Vybavení:
Prostorný hotelový areál s hlavní budovou a 21 dvoupodlažními budovami s pokoji nabízí vstupní halu s recepcí, restauraci, bar, bar u bazénů, obchod, fi tness, WiFi internetové připojení, vodní park – velký bazén (1850 m²) s umělými vlnami (zapíná se ve stanovených intervalech), 1 klasický bazén, 1 dětský bazén pro nejmenší a další bazén s 8 skluzavkami a několika dalšími menšími atrakcemi, slunečníky a lehátka u bazénů i na pláži, 2 tenisové kurty, stolní tenis, basketbal, volejbal, hřiště pro malou kopanou, animační programy (v angličtině, němčině). Služby za poplatek: placené TV kanály, masáže, kulečník, videohry, služby prádelny, internet – pronájem PC, trezor na pokoji za poplatek na místě. Plážové osušky za vratnou zálohu.

Pro děti:
2 bazény, jeden se skluzavkami a prolézačkami, dětská postýlka, dětské hřiště, dětský klub (angličtina, němčina), v období prázdnin dětský klub Firáček.

Pláž:
U písčito-oblázkové pláže.

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.