Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Grecotel Lakopetra Beach****

Poloha:
V krásném, civilizačními vlivy nenarušeném prostředí přímo u moře naleznete nově zrekonstruovaný hotel největšího hotelového řetězce v Řecku, Lakopetra Beach. Pouhých 30 minut od Patry, druhého největšího řeckého přístavu a 2 kilometry od „pitoreskní“ vesničky Lakopetra. Vynikající vína, jeskyně s podzemními jezery, jedinečné přírodní lokality, náboženské a archeologické monumenty, úžasná historie a v neposlední řadě písečné pláže a křišťálově čistá voda Jónského moře vytváří z této části Peloponésu ideální místo pro Vaši dovolenou. Pohodu prázdninových dní můžete vychutnávat ve stále zelené, rozkvetlé zahradě u sklenky něčeho dobrého, vyzkoušet své dovednosti při windsurfingu či projížďce na mořských kajacích, podnikat výlety po okolí nebo relaxovat na většinou poloprázdné pláži. O děti se Vám v době, kdy si budete přát zůstat nerušeni, v dětském miniklubu postarají profesionálně vyškolení zaměstnanci. Ideální místo pro rodinnou dovolenou.

Vybavení:
přímo u písečné pláže - bazén a dětské brouzdaliště - veliká zahrada - několik restaurací, bar - tenisové kurty, včetně profesionální výuky - fitness, vodní sporty - půjčovna horských kol - animační programy

Ubytování:
Dvoulůžkový pokoj – vlastní koupelna (sprcha, WC), vysoušeč vlasů, lednice, terasa nebo balkon, telefon, TV/SAT, radio, trezor. Možnost 1 až 2 přistýlek (palanda pro max. 2 děti). Čtyřčlené rodiny mohou být také ubytovány v prostornějších rodinných bungalovech (cenovou kalkulaci zpracujeme na vyžádání). 109 pokojů v hlavní budově, 2 patra s výtahem, 83 bungalovů v zahradě

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.