Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Achaios***

Poloha:
Bungalovy Achaios se nachází přímo u moře ve svahu se spoustou zeleně. Menší písečnooblázková pláž je přímo pod bazénem a restaurací, takže odskočit si pro osvěžení během horkého dne je otázka okamžiku. Dlouhou pláž v Niforeice lemovanou pěknou promenádou najdete jen pár metrů od bazénu. V letošním roce prošly bungalovy renovací pokojů a nabízejí příjemné ubytování s výhledem na moře nebo do zahrady. Komplex nabízí dobré služby a stravování formou all inclusive vhodné pro méně náročné klienty, kteří vyhledávají klidné místo stranou od rušných turistických center. Večer se tu nekonají žádné rušící hudební večery, takže si můžete vychutnat klid na terase s výhledem na moře a s vaší oblíbenou knihou. A protože jste v samotném středu antické historie, doporučujeme nějaký zajímavý výlet za památkami z naší bohaté nabídky.

Vybavení:
V zahradě přímo u pláže - 3 km od Kato Achaia - 1 sladkovodní bazén s dětskou částí - slunečníky a lehátka u bazénu zdarma - dětské hřiště a mini club, stolní tenis - zahrada, minimarket, restaurace, recepce.

Ubytování:
Dvoulůžkový pokoj – koupelna se sprchou a WC, telefon, TV/SAT, lednice a balkon nebo terasa s výhledem na moře nebo do zahrady. Všechny pokoje jsou klimatizovány. Sejf za poplatek. Možnost 1 přistýlky v bungalovu, pro rodiny jsou k dispozci rodinné bungalovy se 2 oddělenými ožnicemi a 4 lužky vhodnými i pro dospělé osoby (v případě 3 dětí na pokoji je k dispozci palanda). Všechny rodinné pokoje mají výhled do zahrady. 45 bungalovů, 1 patro.

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.