Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel San Panteleimon kategorie C

Poloha:
hotel se nachází v klidném prostředí přímo u křišťálově průzračného moře a pěkné písečné pláže, místy s jemnými oblázky, kterou lemují stromy poskytující příjemný stín v horkých dnech. Rachoni Bay je součástí hotelového komplexu, společně se sousedním sesterským hotelem Rachoni Beach. V letovisku, nad kterým se majestátně tyčí hory, je několik málo taveren, restaurace, lékárna, čerpací stanice, hned u hotelu je minimarket, supermarket je vzdálen cca 1 km. Nedaleko hotelu je zastávka městské autobusové linky. Chcete-li cestovat, mávněte na spoj. Jízdenky se dají koupit v minimarketu, cesta do Prinosu stála v roce 2008 1,40€, do Limenasu 1,90€. Po 45 minutách dojdete do Skala Prinos, což je rušnější letovisko se spoustou rybích taveren. Čtyři kilometry od Skala Rachoni se nachází městečko Prinos, kde je možné v pondělí navštívit jediný větší trh na ostrově. Pokud vyrazíte do hor, po čtyřech kilometrech dojdete do tradiční horské vesnice Rachoni, zde možnost projížďky na koni (cca 20€/hodina) a je to výchozí bod pro pěší túry do hor.

Kapacita:
v hotelu je celkem 43 pokojů (2lůžkových s možností jedné přistýlky), které jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV se satelitním příjmem, chladničkou a balkónem s výhledem na hory a lesy nebo na moře. Trezor na pokoji (za poplatek cca 1,50€/den nebo 10€/týden). Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Služby:
vstupní hala s recepcí, směnárna, salónek s krbem a TV se satelitním příjmem s velkou obrazovkou, vnitřní bar, venkovní bar a snackbar u bazénu, vnitřní a venkovní restaurace, venkovní terasa, zahrada, parkoviště.

Stravování:
formou polopenze. Snídaně – bufet. Večeře se skládá z předkrmů, salátů a dezertů – formou bufetu. Hlavní chod je servírovaný, obvykle s výběrem ze 2 – 3 jídel.

Sport a zábava:
bazén, dětský bazén, slunečníky a lehátka u bazénu a na pláži zdarma. Fitcentrum zdarma, sauna pro 6 osob a jacuzzi pro 2 osoby (za poplatek), kulečník (zdarma), stolní tenis (zdarma). Blízko hotelu (cca 400m) je možnost pronájmu tenisového hřiště (cca 10€/hodina). V hotelu se též nabízí možnost vyjížďky na koních ve vesnici - cca 4km (za poplatek).

3 hlavní výhody hotelu:
relaxační prostředí pro ty, kteří preferují klid, pláž hned před hotelem, časté spojení na sever i jih ostrova

 
Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.