Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Sun Beach ***

Poloha:
hotel obklopený krásnou zahradou s příjemnou rodinnou atmosférou je ideálně situován u moře a písečné pláže. Nachází se na okraji letoviska Platamonas, v klidném prostředí, ve vzdálenosti cca 10 minut chůze do centra, kde jsou možnosti denní i noční zábavy, je zde celá řada restaurací, kaváren, cukráren, barů, disko, obchodů s potravinami a suvenýry aj.

Kapacita:
hotel má 92 pokojů (1-, 2lůžkové s možností jedné až dvou přistýlek). Dále jsou zde prostorné rodinné pokoje pro 4 až 5 osob, které tvoří 1 místnost s manželským dvojlůžkem a třemi pevnými lůžky. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou nebo sprchovým koutem, WC, klimatizací, telefonem, TV se satelitním příjmem, chladničkou, balkónem nebo terasou s výhledem do zahrady nebo bočním výhledem na moře. Trezor na recepci (za poplatek cca 2€/den). Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Služby:
vstupní hala, recepce, směnárna, výtah, salónek s TV se satelitním příjmem, bar, vnitřní a venkovní restaurace, snackbar, bar u bazénu, krásná zahrada, parkoviště.

Stravování:
formou polopenze. Snídaně a večeře – bohatý bufet.

Sport a zábava:
bazén, dětský bazén, terasa s lehátky a slunečníky u bazénu a v zahradě (zdarma), lehátka a slunečníky na pláži (za poplatek cca 6€/set/den), plážový volejbal – zdarma.

3 hlavní výhody hotelu:
hezká zahrada, blízko moře, dobrá kuchyně.

 
 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Hotel Sun Beach ***

Průměrné hodnocení je: 5.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 1 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    1
  • 4 hvězdiček
    0
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Skvělá volba pro odpočinek

nemá avatar
5 hvězdiček
Sandra
15 11:23:21.června 2009

Kdo hledá klid a odpočinek, bude tady naprosto spokojen. Hotel bych doporučila také rodinám s dětmi. Děti budou jistě nadšené z mini vláčku, který jezdí z Nei Pori do Platamonas. Vydat se můžete i za poznáním do okolí, doporučuju pronájem motorky, tak jak jsme to udělali my. Jste tak víc svobodní a stihnete si prohlídnout všechno co vás zajímá. celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.