Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Gagou Beach***+

Ubytování:
hotelové pokoje jsou prostorné, 2lůžkové pokoje mají kromě velkého manželského lůžka ještě pohodlný rozkládací gauč, kde se může vyspat ještě další osoba. V hotelu jsou také velké pokoje s manželským lůžkem, dalším lůžkem a 1 rozkládacím gaučem (až pro 4 osoby). Pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, mini barem, klimatizací (v ceně pouze 1.7. - 25.8., jinak za příplatek) a TV/SAT. Z prostorných balkónů je krásný výhled na moře. V hotelu je recepce, bar, prostorná terasa s úchvatným výhledem na moře, vnitřní restaurace, připojení na internet. Na pláži pod hotelem si můžete pronajmout lehátka a slunečníky. Na stojanech slunečníků je zařízení, kterým můžete přivolat obsluhu a objednat si občerstvení. 

Stravování: 
rozšířená kontinentální snídaně je podávána formou bufetu. Večeře je servírovaná a skládá se ze salátu nebo z předkrmu, hlavního jídla (výběr ze 2 nebo 3 jídel) a dezertu.

Hodnocení: 
kvalitní ubytování za dobrou cenu s vynikající polohou přímo nad pláží a s úžasným výhledem na moře.

Vzdálenost od pláže: cca 20 m. 

Vzdálenost od centra města Samos: cca 800 m.

 
 
 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Gagou Beach***+

Průměrné hodnocení je: 2.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 1 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    0
  • 4 hvězdiček
    0
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    1
  • 1 hvězdiček
    0

Špatné ubytování a jednání s klientem

nemá avatar
2 hvězdiček
Martínkovic
16 11:45:20.června 2009

Hotel je sám o sobě v pěkném místě, na krásném ostrově, v příjemném prostředí. K čemu vám to ale všechno je, když o vás není pečováno, tak jak by na dovolené mělo a když se neustále musíte dohadovat o nějaké nedostatky. Laksní přístup personálu nás doslova rozzuřoval. Výsledkem této dovolené byla stížnost u naší CK. celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytovní v Řecku

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit v Řecku. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.